ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Ο Αθλητικός Σύλλογος Ολύμπιος Ζευς Αγίου Δημητρίου (αρχική ονομασία Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου) ιδρύθηκε το 1989 και από τότε αδιάκοπα παρέχει με ήθος και σεβασμό στον αθλητή τόσο αγωνιστική όσο και παραδοσιακή υψηλών απαιτήσεων προπόνηση στο Ολυμπιακό Άθλημα του Taekwondo (W.T.F) αλλά και στο παραδοσιακό Taekwondo (I.T.F.).
Ο Σύλλογος μας είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, είναι μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας ταεκβοντό (ΕΛΟΤ), της Αθλητικής Ομοσπονδίας Tαεκβοντο Ελλάδος ( Α.Ο.Τ.E) καθώς και της (ETU) Europian Taekwondo Union και φυσικά της World Taekwondo Federation ( W.T.F ) και της KUKKIWON. Λαμβάνει μέρος με αθλητές του σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα και έχει αναδείξει μεγάλο αριθμό αθλητών με πολλές και υψηλές διακρίσεις στην Ελλάδα καθώς και στο Εξωτερικό.
Αέναη προσπάθεια όλων μας είναι η ανάδειξη όλο και περισσότερων ταλέντων στο χώρο και η καθιέρωση τους στις υψηλότερες θέσεις στο αθλητικό στερέωμα, αλλά και την ενασχόληση όλο και περισσότερων ανθρώπων με τον αθλητισμό γενικότερα.
Στο σύλλογο μας λειτουργούν τμήματα Γυμναστικής, Taebo, Παραδοσιακού & Αγωνιστικού Ταεκβοντό όλων των ηλικιών από 5 χρονών και άνω. Επίσης στο σύλλογο μας καλλιεργείται η κορεάτικη πολεμική τέχνης Αυτοάμυνας Hapkido, η Κορεατική τέχνη του σπαθιού Haedong Gumdo από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.